Milwaukee HDTV User Group

General Forums => Milwaukee Broadcast Engineers => Topic started by: Tom Snyder on Thursday Feb 07, 2008, 11:10:40 pm

Title: Channel 12 Hiccups
Post by: Tom Snyder on Thursday Feb 07, 2008, 11:10:40 pm
Periodically... maybe once per show...Channel 12's signal just turns into big chunks of green blocks... lasts for a few seconds, and then clears up. Happens during the morning news and saw it again tonight during Lost.
Title: Channel 12 Hiccups
Post by: cjucoder on Friday Feb 08, 2008, 11:23:07 am
I didn't notice that when I watched my OTA DVR recording of last night's Lost.
Title: Channel 12 Hiccups
Post by: Tom Snyder on Friday Feb 08, 2008, 12:58:48 pm
Hrm...  it's not my DVR, as I have one in the living room and one in the bedroom, and it happens on both, and we NEVER watch live TV.
Title: Channel 12 Hiccups
Post by: klwillis45 on Friday Feb 08, 2008, 01:25:22 pm
My dvr'd Lost was fine.
Title: Channel 12 Hiccups
Post by: Bluto on Friday Feb 08, 2008, 02:08:52 pm
I had the same issue with 'Lost' last night, Tom.  My source was the D*-provided local.
Title: Channel 12 Hiccups
Post by: hormy_83 on Friday Feb 08, 2008, 02:19:55 pm
Odd.  Watching Lost on my DVR from TWC worked just fine last night.  I didn't notice that at all.
Title: Channel 12 Hiccups
Post by: Talos4 on Sunday Feb 10, 2008, 11:31:33 am
I've actually been noticing the same thing in the morning when watching the news.

It does it once in about an hour. I'm using the D* HR21-700.

Don't know if it happens OTA or not.

I'll have to check it out.